Hat i dess fulaste form

Tar en liten paus nu från allt plugg. Håller just nu på och förbereder en engelskapresentation inför imorgon om Ku-Klux-Klan. Det är såklart väldigt intressant men också så jävla äcklande rent ut sagt. Det är liksom svårt att greppa vad det egentligen var de höll på med (och fortfarande gör för den delen!) och att de när de var som störst hade över 4 miljoner medlemmar! 4 MILJONER! Det är nästan halva Sveriges befolkning. Hur är det ens möjligt att det finns sånt hat i världen. För det är ju vad KKK (eller The Klan som de så fint kallas för...) står för. Hat i dess fulaste, äckligaste jävla form.


Kommentarer
Postat av: Anna

Fulaste hatet? Jag tycker det är mer fult att folk inte längre kan tycka och tänka precis som de vill eftersom det är "kränkande" för andra. :) Det är just DET du som blivande(?... får se om du kommer dit :)juridik-student borde försvara, folks rätt att kunna uttrycka sina åsikter, vare sig man tillhör KKK eller fulvänstern, utan att behöva utsättas för en häxjakt.

2009-09-29 @ 19:58:40
Postat av: Julia

Självklart är det otroligt viktigt att folk ska få uttrycka sina åsikter, något annat har jag aldrig sagt, men det blir lite konstigt när detta "uttryck" ska behöva ta sig ut i att man mördar människor. Eller, har jag fel?

2009-10-01 @ 12:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0