Förvirringen är stor...


Idag har jag överträffat mig själv alla gånger.
Jag gick upp som vanligt i morse, åt frukost, gjorde mig i ordning och åkte till skolan. Väl här la jag märke till att det var väldigt lite folk och att det uppenbarligen måste vara något fel på klocksystemet, eftersom att alla klockorna gick en timme för tidigt.  Men efter att ha kollat klockorna på alla våningar och slutligen frågat en lärare kommer förskräckelsen över mig och jag inser att det är mitt förstånd det är fel på snarare än klockorna och att jag totalt blandat ihop tiderna och därför åkt till skolan en timme för tidigt. Detta var en mycket smärtsam insikt och ett hårt slag mot min stolthet. Men det konstigaste av allt är att jag inte alls kände mig stressad imorse. Trots att jag ju hade en timme "mindre" än vanligt... Vilket säger mig att jag går upp alldeles för tidigt på morgnarna. Och nu såhär i efterhand inser jag ju att om jag slutar upp med detta absurda beteende och istället börjar sova lite mer, så kanske jag inte behöver drabbas av akuta minnesförluster som denna i fortsättningen. Men men... Stoltheten bedrar visheten, eller hur är det man brukar säga?


Nu har jag i alla fall köpt kaffe och halstabletter och sitter här och väntar på min study-buddy Johanna som förväntas droppa in om ungefär en och en halv timme. Det betyder att jag har rätt bra med tid att slå ihjäl och det bästa sättet att göra det är väl med lite totalt onödig och väldigt materialistisk shopping-surfning, vilket får mig att känna att den här morgonen kanske inte blir så dum i alla fall...


Äntligen...

... är kvällens plugg klart. Har matteprov imorgon, så jag har spenderat större delen av kvällen med att plugga inför det. Känner mig grymt taggad, det ska gå bra helt enkelt!



Enligt mig är det bästa receptet på goda
studieresultat ett städat skrivbord och en kopp te...



Vad har du i garderoben?

Detta är sjukt kul. Jag har kollat på filmen säkert tio gånger nu och skrattat så att jag har ont i magen..! Stämmer så jäkla bra verkligen, haha...



Åååka pendeltåg...

...jag är en looser baby, för jag har inge körkort!

Nej inte än i alla fall. Men idag har jag varit så duktig att jag faktiskt både sökt jobb och kollat upp all information inför mina framtida körkortsplaner. Känner att jag borde börja ta tag i projektet nu. Jag fyller ju faktiskt 19 år snart och i stort sett alla mina kompisar som är lika gamla har redan skaffat körkort. Fast mest gör jag det för att jag själv vill. Det kommer ju innebära en helt ny sorts frihet.... och en ekande tom plånbok, för det är banne mig ett dyrt projekt.

Oh happy day

Första dagen tillbaka i plugget idag. Åkte hit redan vid halv nio bara för att inse att alla mina lektioner är inställda idag. Men jag misströstar inte för det. Är på ovanligt gott humör idag. Kanske beror på att det är första dagen på en ny termin och att det därmed äntligen börjar närma sig vår... Bara tanken på det där efterlängtade ljuset gör mig alldeles varm i kroppen. Vintern må vara mysig med sin snö men tackar vet jag ljus och värme..!

Nu ska jag hälla i mig det sista av mitt kaffe och återvända till min ekonomiuppsats. Skriver om sveriges näringlivsutveckling, vilket är väldigt intressant men ack så tidskrävande... Ska bli skönt när jag är klar.

Later..!


Fasiken också...



Det här går ju inte alls bra. Sitter här och kämpar med att hitta motivationen till att plugga och så dimper nya H&M-katalogen ner i brevlådan... Det måste ju bara vara ett tecken på att jag inte ska plugga, eller hur?

New day

Jag misslyckades fatalt, även idag, med att ta mig upp ur sängen i hyfsad tid. Ställde klockan på åtta, stängde av den och vaknade igen vid tolv... Inte bra. 

Men men, nu är jag här i alla fall. Har precis ätit en god frukost och faktiskt tagit mig tid att läsa lite också(!). Nu sitter jag här med en kopp te och har funderingar på att ge mig ut på en liten promenad. Det är ju så fint väder ute..! Kanske tar med mig kameran också... Resten av dagen ska i vilket fall ägnas åt plugg så det är väl egentligen lika bra att passa på att få sig lite motion nu på en gång. :)

Later..!






RSS 2.0