TGIF

Lyckades försova mig imorse. Med råge. Vaknade en halvtimme innan bussen skulle gå. Men på något magiskt sätt lyckades jag ändå slänga i mig lite frukost, sminka mig, klä på mig och kuta ut till bussen i tid. Dock inte i vaket tillstånd. Vaknade först någon halvtimme in på min samhällskunskapslektion. Men nu sitter jag i alla fall här, någorlunda vaken och äter lunch. Kyckling- och rotfruktsfrestelse, som smakar... helfabrikat.  

Men nu till något betydligt trevligare, hela skolan är julpyntad idag! Första advent till ära. Det är adventsljusstakar, glitter och julkulor lite här och var. Klar stämningsförhöjare! Tänkte nog försöka pynta lite hemma ikväll också. :)

Det är grymt skönt att det är helg. Visserligen har jag tonvis med plugg att fixa, men jag slipper i alla fall gå upp vid halv sex på morgnarna. Och sen är det ju bara tre veckor kvar! Förutom att plugga ska jag vara med min darling så mycket det bara går (saknar honom som tusan!) och så ska jag träffa Maria och gå på bio. Det blir inget mindre än omtalade New Moon!


Men nu ska jag återgå till min lunch och sen plugg..! :P


Snap back to reality

Okej. Jag fick precis en reality-check när jag insåg att jag nästa vecka har fem stora grejer som ska lämnas in eller redovisas. Jag har en meeegastor tyskaredovisning av allt vi gjort under terminen so far, inlämning av en uppsats i rättskunskap på ca 20 sidor, inlämning av en jättestor uppgift i historia om svenska polisens roll i samhället, inlämning av uppsats i religion om religionens betydelse i olika kulturer och så ska jag hålla ett s.k. valedetorian speech i engelska. Hur fan ska jag klara av det här? På nåt sätt måste det gå. Jag får helt enkelt gå under jorden en vecka och undvika att träffa folk. Jag kommer förvandlas till en grottmänniska...

I'm a desperate houswife


Ibland undrar jag om jag inte var en hemmafru i mitt förra liv. Jag är så old fashioned när det gäller vissa saker att jag börjar undra om det är normalt. Jag älskar när det är ordning och reda, tycker att Martha Stewart är helt fantastisk, trivs som bäst när jag får baka, pyssla och städa och ha mig, och kan bli helt lyrisk över att volangerna på ett örngott är perfekt strukna. Det är trots allt kanske inte så konstigt att Bree är min favorit i DH...


RSS 2.0