God (?) morgon

Puh. Jag höll nästan inte på att komma upp imorse, sängen var alldeles för skön och varm. När jag sedan äntligen kämpat mig upp så inser jag att jag under natten antagligen legat på något väldigt konstigt sätt och att min nacke nu var helt fucked up. Mindre kul. Speciellt när man ska sitta och stirra på en dataskärm hela dagen... Hur som helst så blev det lite stressigt där på morgonkvisten så jag fick slänga i mig lite frukost, dra på en akutsminkning och skynda mig ut till bussen och nu sitter jag här på kontoret och har långt ifrån vaknat än. Jag är uppe och jag pratar och svarar på tilltal, men jag är inte vaken än. Så är det med det. Så min första prioritet just nu är KAFFE! Sen kan dagen börja...


Sunny day

Mmm, vilket underbart väder det är idag. Klarblå himmel och strålande sol. Nu finns det väl i alla fall lite hopp om att sommaren kommer hit till Sverige också. :) Det känns dock lite trist att behöva sitta på ett kontor och häcka hela dagen när det är såhär fint ute. Nåja, nu har jag i alla fall bara sex timmar kvar på jobbet och sen ska jag in till stan och fika med finaste Johanna. Förhoppningsvis kan vi sätta oss på någon uteservering, så då får jag passa på att lapa lite sol. I övrigt är det tänkt att vi ska prata lite business. Vi måste börja planera lite för vårt UF-projekt i höst vilket ju helt klart görs bäst på en uteservering med en latte i handen, hehe... Nu måste jag dock återgå till jobbet, har en heeeel massa att göra. Återkommer senare!

Seg dag på jobbet

Jahapp.... Då sitter man här igen. Har precis haft lunch och innan dess hade jag jobbat undan allt så nu har jag inget att göra. Helt tomt är det på kontoret också så det känns lite segt att bara sitta här. Men jag ska väl inte klaga, det är ju alltid trevligt att få betalt för att sitta och rulla tummarna ^^.

Nu; kaffe!

RSS 2.0